En directe: la transmissió del Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

PUBLICITAT

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM
Ràdio El Morell 89.3 FM

LA PRÈVIA

El Nàstic de Tarragona vol remontar la dura situació en la que es troba en aquest inici de temporada. La irregularitat del conjunt grana ha col·locat l’equip en zona de playout de descens i que necessiti si o si la victòria davant l’Espanyol B. Després de la derrota al Camp Municipal d’Olot, els homes de Xavi Bartolo volen aconseguir el segon triomf aquesta temporada al Nou Estadi on si volen enfilar posicions, hauran de ser contundents a casa.

El partit serà diumenge a les 12 del migdia, un horari que s’ha convertit en un habitual aquesta temporada al Nou Estadi per presenciar el Nàstic- Espanyol B.

PUBLICITAT