Ballesteros al·lega de nou a la mala praxi i reafirma la confiança en Gustavo Cuadrado

e9079a9b-fe9d-4235-b107-a6b0fb2a8d36

PUBLICITAT

Aquestes eren les paraules de l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, que ha reiterat la seva confiança en Gustavo Cuadrado, el seu ex cap de gabinet, detingut en el marc de l’operació Amfiteatre però que ja resta en llibertat amb càrrecs. Després dels onze escorcolls i les quatre detencions en el marc del Cas Inirpo, Ballesteros, ha comparegut aquest dijous per donar les respostes necessàries aclamades des de l’oposició.

L’alcalde ha manifestat estar molest per l’actuació de la Guàrdia Civil, la qual ha considerat desproporcionada, i per la imatge tant lamentable que ha donat a la ciutat i ha insistit en que tot i que han existits errors en la gestió, en cap cas hi ha delicte penal. Així ho ha explicat.

Ballesteros també ha explicat que segons els estatuts del PSC, quan un individu està sent investigat ha de posar els càrrecs a disposició de l’executiva nacional, tot i això l’alcalde ha assegurat que no acceptarà la dimissió de Cuadrado perquè està fent bona feina com a secretari de formació del partit.

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros també ha anunciat aquest dijous que no participarà de cap reunió per posar en comú o negociar el model sanitari de Tarragona si no es posen sobre la taula les inversions necessàries de l’Hospital Joan 23, segons ha dit, un nou Hospital, així ho ha explicat.

Ballesteros ha afegit que cap pacient de la ciutat ha de ser atès fora de la seva ciutat i ha insistit en que l’Hospital Joan 23 ha de ser el centre de referencia del territori, passant del nivell 5 al 6 en especialització. L’alcalde de Tarragona també ha explicat que espera que hi hagi un compromís en ferm de la Generalitat sobre aquesta inversió perquè no quedi en paper mullat i l’ha taxat en 50 milions d’euros.

I ja quasi immersos en el festival Tarraco Viva, que es celebrarà del 15 al 29 de maig a Tarragona, aquest dijous s’han presentat les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que han assolit enguany la seva 19ena edició. Un Tarraco a Taula que tindrà la presencia d’onze restaurants de la ciutat que oferiran durant aquells dies plats típics de la cuina romana. A més, aquest any amb dues begudes oficials de l’esdeveniment, la cervesa Rositum i el vi el Celler El Mèdol.

A més a més, prèviament a les jornades hi haurà una degustació prèvia anomenada Convivium, que es celebrarà el pròxim dimecres 11 de maig. Així ho ha explicat el president de l’Associació Tarraco Taula, Carles Segarra. El restaurants participants són el Almosta, l’ Ares, Cócula, El Llagut, Txar3verd, Entrecopes, Palau del Baró, El Terrat, el Cortijo, l’Ahambra i el Sadoll.

PUBLICITAT