Cada cop més gent reclama millores a l’atenció primària

El grup de Treball en Defensa per la Sanitat Pública demana recuperar el 100% de la presencialitat als l’atenció primària de Tarragona. Aquest dimecres el col·lectiu s’havia de reunir amb la nova gerent de la regió sanitària del Camp, però un canvi d’agenda no ho ha fet possible. (Escolta-ho)

PUBLICITAT

Els ajuntaments de Torredembarra i Tarragona han rebut amb satisfacció que l’Estat es repensi el projecte per instal·lar pantalles acústiques a la via del tren. Recordem que ahir el Ministeri de Transports anunciava la suspensió temporal dels contractes per executar aquest projecte.

Bon Preu instal·larà un centre de logística a Montblanc invertint gairebé 50 milions d’euros. Aquest centre donarà servei a les comarques de Tarragona i Lleida i també a l’Aragó.

Els Pataquers de la URV han acomplert la seva primera actuació gairebé dos anys després. Els castellers universitaris van aconseguir descarregar el 3d6, el 4d6 i el 2d6. (Escolta-ho)

El pessebre dels Estels de la Masia de Mas Castelló torna aquest mes de desembre. Els carrers d’aquest poble medieval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ompliran els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre.

Torna una nova edició del TEDx Tarragona amb diverses ponències. Es tracta de la seva setena edició i enguany estrena espai al Teatre Tarragona. (Escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona es veu les cares aquest diumenge contra l’Algeciras. Els granes volen aconseguir els seus primers tres punts fora de casa.

PUBLICITAT