Convertir la central de Vandellòs I en un centre contra el càncer

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i diversos municipis del seu entorn proposen habilitar un centre pioner de tractament contra el càncer a l’antiga central de Vandellòs I. La proposta l’ha plantejat aquest dilluns la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori i suposaria una inversió de 120 milions d’euros.

Vandellós I
Pla general de la central nuclear Vandellòs II des de la platja de l'Almadrava. Imatge del dia 8 de juny de 2020. (horitzontal)
PUBLICITAT

La Fiscalia Anticorrupció demana una pena de vint-i-un anys i mig de presó per a l’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué. El ministeri públic li atribueix delictes de suborn, prevaricació i falsedat documental.

L’Ajuntament de Tarragona destinarà més d’un milió d’euros a la rehabilitació d’habitatges per a lloguer social. El principal objectiu és augmentar la borsa de lloguer social, ja que la ciutat té dèficit en aquest aspecte. (Escolta-ho)

L’alcalde de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la ciutat, Pau Ricomà, assegura que hi ha compromís per fer un alberg a la ciutat de Repòs i Vacances. De moment la Generalitat ni ho ha pressupostat als comptes per a l’any que ve, i no saben si el projecte serà el mateix que ja és presentar. (Escolta-ho)

Preocupació entre el personal mèdic per una altra possible onada de Covid-19. Tot i això són conscients que la vacunació mitiga els efectes del virus, i també ajuda a contenir la seva propagació. (Escolta-ho)

El Festival Minipop de Tarragona comptarà amb una edició de tardor. Aquest dimarts es presentarà el seu cartell i es donaran tots els detalls de com serà.

PUBLICITAT