|Daily| Comencen les PAU

Un total de 40.000 alumnes comencen les proves d’accés a la universitat

Les proves comencem amb l’examen de llengua castellana i literatura i un total de 40.557 estudiants s’examinen al Camp de Tarragona. Unes PAU que es gestionen des de la URV, i un dels punts el Campus Catalunya, on conectem en directe des de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Selectivitat 2021

Retiren el tren accidentat a Vila-seca

PUBLICITAT

Tècnics de Renfe han retirat aquest dimarts a la matinada el tren de Vila-seca que es va accidentar diumenge i ha quedat normalitzat el servei a les línies R14, R15 i R16 de Rodalies, segons informa l’operador ferroviari. Renfe va explicar que retiraria el comboi de nit per “la complexitat dels treballs” i per “no interferir” en el servei de viatgers. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes del xoc frontal entre una locomotora i un tren de Rodalies, que va causar diversos ferits. 29 persones van ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), entre els quals hi havia inicialment sis ferits greus.

El PSC inicia una consulta oberta per dissenyar el seu projecte municipal

El PSC de Tarragona iniciarà un procés participatiu obert a la ciutadania per dissenyar el seu programa electoral per les municipals de 2023. Ho faran de manera presencial amb diferents carpes setmanals als diferents barris de la ciutat. A més han engegat una pàgina web per participar i asseguren que tindran diferents reunions amb les entitats i associacions veïnals de la ciutat. Aquest procés estarà obert fins a l’octubre, amb una parada durant l’agost, on clourà amb un acte per presentar els resultats. Tot i això, l’alcaldable pel PSC de Tarragona, Rubén Viñuales, explica que aquest procés també podria convertir-se en mocions des de l’oposició, al·legant que “el seu projecte no és partidista”. Viñuales manifesta que l’objectiu principal és “fer política útil”. (escolta-ho)

Josep Maria Andreu presenta la dimissió com a vocal de la RFEF

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha anunciat en un comunicat oficial que el seu president Josep Maria Andreu ha renunciat com a vocal de la junta directiva de la Real Federación Española de Fútbol. El president ja ho va anunciar que tenia intencions de fer-ho, després del final del partit del play-off d’ascens a Balaídos que va disputar contra el Villareal B. Fet que ja va avançar un cop acabat el partit als mitjans de comunicació que tenia intencions de renunciar com a vocal. (més informació)

PUBLICITAT