|Daily| Desmuntaran la plataforma del Miracle

L’enderroc de la plataforma del Miracle serà una realitat

Després de diferents anys plantejant què fer-hi, i diferents debats sobre si enderrocar la plataforma del Miracle o no, arriba el final de la discussió. Finalment enderrocaran aquesta plataforma. El projecte Tarragona Greenbelt 26 ha estat un dels seleccionats per rebre el fons europeu Next Generation de 3,3 milions d’euros, i això permetrà aquesta actuació entre d’altres. Totes aquestes actuacions hauran d’estar enllestides abans del 2026, tal com ho demana el projecte. Un terç dels diners aniran destinats al projecte d’Ecologistes en Acció de renaturalitzar el Riu Francolí. Pel que fa a l’enderroc de la plataforma, l’ajuntament comptava amb el matalàs d’un modificatiu de crèdit, però aquest ajut garanteix l’actuació. (escolta-ho)

platja miracle

Comencen els moviments de sorra a la platja del Miracle

PUBLICITAT

Costas de l’Estat ha començat les actuacions de moviments de sorra a la platja del Miracle per traspassar sorra des de la punta sud a la punta nord. Recordem que aquesta platja va quedar completament engolida pel mar en el seu extrem nord a causa de “l’atípic temporal del darrer mes”. La consellera de Medi ambient, Eva Miguel, assenyala com aquesta actuació “no té una petjada de CO₂ tan gran, ja que es fa des d’una punta a altra, però no en altres casos com a la platja Llarga, on es porta des de Torredembarra”. La consellera recorda com “aquestes actuacions no solucionen els problemes estructurals de les costes del territori”. En aquest sentit, Miguel aposta per “estudis que aportin solucions definitives“. (escolta-ho)

La Capona abaixa la persiana

La mítica llibreria La Capona de Tarragona abaixa la persiana definitivament i després de 25 anys. Des de la llibreria han emès un comunicat explicant que després d’un llarg procés de reflexió ha arribat l’hora del procés de jubilació dels tres fundadors. Amb tot plegat han anunciat que el 30 de juny serà el seu últim dia, i per aquest motiu convidem a tothom a una petita festa al local. Durant tot aquest temps faran liquidació dels llibres que tenen a les prestatgeries, i estaran a disposició a preus rebaixats. (més informació)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT