|Daily| La revetlla de Sant Joan crea conflicte al Port

El Barri del Port suspèn la revetlla de Sant Joan

L’associació de veins del Port de Tarragona decideix suspendre totes les activitats programades per Sant Joan. Aixi ho ha comunicat, després d’haver estat aprovada la primera revetlla inicial per l’Ajuntament de Tarragona, però haver denegat la segona revetlla al carrer Robelledo. Així ho han comunicat després del desacord amb l’Ajuntament i, segons expliquen, per “la baixa inversió” del consistori per dur a terme la festivitat, tot i que la denegació del permís de la segona revetlla ha sigut el detonant final que anava a organitzar el col·lectiu KUKI LGTBIQ+. (escolta-ho)

La Xarxa Santa Tecla sol·licita la llicència per l’ampliació de l’Hospital del Vendrell

PUBLICITAT

La Xarxa Santa Tecla inicia la llicència per iniciar la ampliació de l’Hospital del Vendrell. El projecte, vol redimensionar estructuralment el centre assistencial de la capital del Baix Penedès amb els fons europeus NEXT Generation. Amb aquest tràmit i la futura concessió de la llicència d’obres, la Xarxa Santa Tecla tindrà els permissos necessaris per poder dur a terme les obres a més de 9.000 metres quadrats. Amb aquesta ampliació, l’Hospital del Vendrell augmentarà la seva capacitat i cartera de serveis per l’atenció especialitzada i de proximitat a la ciutadania del Penedès amb més llits d’hospitalització i d’activitat ambulatòria o servei d’urgències i consultes externes. Així ho explicava Joan Maria Adserà, director general de la Xarxa Santa Tecla. (escolta-ho)

El Reial Club Nàutic arribarà fins a Mallorca amb caiac de mar

El Reial Club Nàutic de Tarragona presenta la travessía més llarga de la temporada amb el trajecte Tarragona – Mallorca de 220 quilòmetres que es realitzarà entre el 19 i el 20 de juny. La travessia la farà l’equip de Surfski, de caiac de mar i és la primera edició que l’equip tarragoní es llença a fer la primera travessia fins al Port de Sóller a Mallorca. Així explicava com es realitzarà la travessia el seu promotor, Vicenç Roura. En total hi hauran 9 caiaquistes que faran 3 rotacions d’una hora cadascun i l’objectiu principal és arribar-hi en 26 hores de trajecte. Des del club tarragoní han assenyalat que l’objectiu principal és no superar el límit de les 30 hores. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT