|Daily| La selectivitat sense incidències

Una selectivitat sense incidències i amb detector de comunicacions

Les proves d’accés a la universitat s’han desenvolupat sense incidències en la primera jornada. Enguany, la selectivitat compta amb la particularitat que els alumnes poden escollir si fer l’exàmen en català o en castellà de forma anònima i ja es pot parlar d’una normalitat post-pandèmia. Amb tot, a la demarcació de Tarragona hi ha uns 3.700 alumnes que han començat les proves, uns 100 més respecte l’any passat i amb 22 tribunals repartits al territori. (escolta-ho)

selectivitat urv

La Partida, un podcast de nínxol tarragoní, premiat pel públic de Catalunya

PUBLICITAT

La Partida, programa de l’espai PodcastCity de Ràdio Ciutat de Tarragona, ha guanyat el premi del públic de la primera edició dels Premis Sonor. En aquesta categoria es presentaven més de 2.000 propostes, motiu pel qual, Jordi Nadal, conductor del podcast, assegura que “no s’ho esperaven”. L’aventura de La Partida va començar el 2020 quan Nadal en companyia de diversos membres del Club Diògenes de Tarragona van decidir explicar la seva passió, els jocs de taula, a tota la comunitat catalanoparlant d’aquest passatemps. Després d’una parada per la pandèmia i tres temporades, pels micròfons del programa han passat editorials de jocs catalanes i autors de tota mida. El conductor agraeix “haver servit d’impuls als projectes més petits i espera que passin molts més en les futures edicions”. (escolta-ho)

La protectora necessita recursos per afrontar l’onada de calor

La Protectora d’Animals i Plantes de Tarragona afronta l’onada de calor amb una especial falta d’ombra. Les instal·lacions han perdut part de les moreres que tenien, i tot i que tenen previstes noves plantacions, la situació actual deixa als gossos molt exposats. A més, des de la protectora comencen a veure com augmenta el nombre d’animals que arriben per la proximitat de l’estiu, període on més abandonaments es produeixen. És per aquest motiu que Josep López, membre de la junta directiva, fa una crida a les diferents empreses de la ciutat per “donar aquelles pèrgoles que no facin servir i així poder aconseguir ombra”. A més López recorda que tenen a la seva disposició una llista d’Amazon on, “qui vulgui col·laborar, pot comprar els recursos més necessaris”. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT