|Daily| Manca de seguretat a la indústria química

UGT vol modificar la normativa estatal de seguretat química

El passat 14 de juny UGT FICA de Tarragona va comparèixer davant del senat per expressar les mancances de seguretat en la indústria del territori, especialment al sector químic i al petroquímic. En aquest sentit, el sindicat demana canviar la normativa estatal de seguretat química, la qual no s’ha actualitzat des del 2007. Algunes de les demandes són; la creació d’un servei de prevenció de mancomunitats, millorar els plans d’autoprotecció i dotar de més poder als delegats de prevenció, tot per tenir una major capacitat de resposta davant d’un accident. A més destaquen la mancança de bombers d’empresa, ja que només tres empreses del complex comptem amb aquesta figura, així com la falta d’inspector de treball, els quals han estat desmantellats a la demarcació. Carles Garcia, responsable de salut laboral d’UGT FICA, indica el “desconeixement que hi ha al senat sobre la indústria al nostre territori”. (escolta-ho)

Jose Miguel Cañete, nou cap provincial del Cos Nacional de Policia a Tarragona

PUBLICITAT

Aquest divendres al col.legi d’Advocats de Tarragona, José Miguel Cañete ha jurat el càrrec com a nou comissari del cap provincial de la comissaria del Cos Nacional de Policia a Tarragona. Cañete ha recalcat que continuen les amenaces de la globalització, l’ús fraudulent de les noves tecnologies i la delinqüència itinerant. Ha esmentat que aquests fets han de ser una manera en què la coordinació entre els cossos policials ha de ser una prioritat. El subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté subdelegat del Govern a Tarragona ha esmentat que “la província de Tarragona és trenqui-la però també complexa“. Jose Miguel Cañete, nou comissari provincial de Tarragona, ha recalcat que “és una etapa que suposa la meva tornada a Catalunya del Cos Nacional després de 8 anys”. (escolta-ho)

La Banda Unió Musical ofereix un concert especial amb números de circ

Aquest diumenge al migdia el Teatre Auditori del Camp de Mart va acollir el concert especial de la Banda Unió Musical de Tarragona. Un espectacle especial acompanyat de números de circ amb la melodia habitual de la banda. Tot l’espectacle va girar al voltant del personatge, Profesor Caroli, especialitzat en números de monocicle i malabars. La proposta neix de la voluntat de la banda a obrir-se a noves disciplines. Jordi Masip, director de la banda, manifesta que aquestes iniciatives “suposen una motivació pels músics i donar un valor afegit al públic”. Masip es mostra especialment agraït “d’haver tingut el públic de Tarragona del seu costat en aquest temps de pandèmia”.

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT