|Daily| Viñuales es presenta a alcaldable

Rubén Viñuales es presentarà a les primàries per ser alcaldable

Ja sabem que Rubén Viñuales es presentarà com a alcaldable de Tarragona a les primàries del PSC, tal i com avança el Diari de Tarragona. El candidat socialista iniciarà aquest setmana el procés per poder-se presentar als comicis municipals sota la formació política. D’aquesta manera, rellevaria l’ex-alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Tal com ha avançat el periodista Octavi Saumell en l’edició d’aquest diumenge al Diari de Tarragona, l’actual diputat al Parlament es sent amb forces per liderar un “nou projecte guanyador” i que “Tarragona recuperi la il·lusió amb un nou lideratge fort a la ciutat.”Aquest procés de primàries s’iniciarà a finals d’aquesta setmana, on el PSC ja va anunciar que s’obriria el periode per obrir candidatures i la setmana posterior, serviria per poder presentar els avals necessaris. En el cas que s’hi presentés un altre aspirant s’obriria un nou procés de campanya interna entre els candidats del partit. (més informació)

El barri del Port cada cop més per als vianants i ple de vida

PUBLICITAT

L’ajuntament de Tarragona i les associacions veïnals del barri del Port han coordinat aquest cap de setmana el tancament d’un carrer del lateral de la plaça dels Infants. Els veïns van proposar aquesta iniciativa per donar més visibilitat a l’arc de la fàbrica de Muller i va estar acompanyada d’una plantada col·laborativa. Mari Carmen Puig, presidenta de l’Associació de Veïns del Port, expressa com “aquestes accions són molt positives pel barri i refermen l’activitat de la gent“. En les darreres setmanes, amb la represa de la normalitat, el barri ha viscut activitats amb molt bona rebuda com la festivitat de Cruz de Mayo o el ja habitual Mercadet de la Pagesia. (escolta-ho)

El Nàstic continua somiant

Nàstic de Tarragona suma tres punts d’or davant el Linense després de fer un molt bon partit i se situa a dos punts de les places de play-off d’ascens.Un festival de gols va fer vibrar al Nou estadi Costa Daurada amb un 5 a 1 que situa als granes  vuitens amb 52 punts. Aixi valora Raul Agne, entreador del Nàstic, l’estat actual de l’equip. (Més informació)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT