Desmantellada una organització d’explotació sexual

La Policia Nacional ha desarticulat una organització que es dedicava a l’explotació sexual a la demarcació de Tarragona. En l’operació s’han alliberat 5 dones de Paraguai que havien vingut aquí amb falses promeses de feina i eren obligades a prostituir-se en pisos d’Amposta i l’Aldea. 

PUBLICITAT

L’exdirector de la Ciutat Residencial de Tarragona ha estat condemnat a dos anys i mig de presó per malversació i falsedat documental. Havia celebrat un casament a recinte, a expenses de la Generalitat a qui haurà d’indemnitzar amb 80 mil euros. 

Després d’anys de donar diverses dates, reclamacions i lluites per part de les mares i els pares, sembla que ara, finalment, s’acabaran les obres de l’Escola Arrabassada. El Conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, ha anunciat que serà el Nadal d’aquest any, però fins al curs que ve no s’hi faran classes.

Preocupació entre diferents entitats socials per un possible augment de pobresa energètica arran de les factures de la llum. Reconeixen que de moment això no s’ha vist reflexat, però no descarten que aquest hivern hagin d’atendre a més persones en aquesta situació. 

Constantí bonificarà l’IBI d’aquells ciutadans que instal·lin plaques solars fotovoltàiques. S’ha aprovat al darrer plenari municipal de l’Ajuntament i l’objectiu és potenciar l’ús d’energia eòlica.

Diverses persones han denunciat estafes a l’hora d’intentar llogar pisos a Tarragona. Hi ha diversos casos en portals web d’internet amb diverses nacionalitats dels llogaters. 

Els desperfectes produïts al cementiri de Torredembarra ja s’han arreglat. S’ha fet càrrec de l’obra l’empresa que va fer l’ampliació d’espai amb una nova illa.

PUBLICITAT