El Govern instal·lara sensors i sirenes de risc químic

🚨El Govern català instal·larà tres noves sirenes de risc químic i, a més, desplegarà una xarxa de 56 sensors per avaluar la toxicitat en cas d’una fuita. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que la voluntat és que aquests sensors, que permetran avaluar la presència de clor i sulfur d’hidrogen, estiguin instal·lats abans de Nadal. Mercè Salvat, explica amb el temps s’anirà ampliant el seu perímetre d’acció

qualitat de l'aire
PUBLICITAT

📌L’Ajuntament de Reus ha presentat els pressupostos per l’any que ve. Aquests pugen a 136 milions d’euros, una quantitat que representa una reducció del 8,1% respecte a enguany. En destaca la partida d’inversions, amb 19,5 milions, que es finançaran amb crèdits bancaris. A més, es contempla un increment del 2% en les ordenances fiscals. 

👨‍👩‍👧‍👦Tarragona vol promocionar el seu comerç a través d’una gran campanya de més de dos mesos i tallant carrers dels eixos comercials de la ciutat. Es farà a través d’activitats familiars els divendres a la tarda i els dissabtes i també jocs per als més petits. Dídac Nadal, Conseller de Comerç, ha comentat que l’objectiu és reactivar els carrers. 

📦Aquest dijous 14 d’octubre ha començat a operar el centre logístic d’Amazon a Constantí. El cetre compta amb més de 120 empleats i està previst que doni unes 300 oportunitats de treball. 

🔥Un incendi ha afectat les instal·lacions del Reus Deportiu. El foc es va originar a la zona d’aigües del club reusenc.

PUBLICITAT