Fer castells és segur seguint les normes sanitàries

A diferència del que diuen les autoritats els sanitaris veuen interessant poder demanar el certificat covid-19 per fer castells. Després de la prova pilot realitzada a Tarragona per Santa Tecla asseguren que l’activitat és segura sempre que els castellers i les castelleres estiguin vacunats, s’utilitzi mascareta i hi hagi una certa higiene, com explicat l’encarregada de la prova, l’epidemiòloga Dr. Flores.

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra calculen que una empresa de les Borges del Camp hauria distribuït entre 8 i 10 milions d’ampolles de vi anuals amb distintius de garantia falsos. Ara fa uns dies les denominacions d’origen Montsant i Terra Alta, i la qualificada Priorat, van denunciar que l’empresa estaria cometent un delicte de frau al consumidor i de publicitat enganyosa.

Segueix l’oposició de diferents selvatans i selvatanes contra la nova carretera de la Selva a Almoster. La plataforma que encapçala les protestes ha volgut ensenyar als ciutadans les passes que seguiran a partir d’ara.

La venda d’uns terrenys a Montblanc farà que l’Ajuntament ingressi mig milió d’euros. Això provocarà que a la vila s’instal·li l’empresa Hormipresa, l’única empresa que ha participat en la subhasta.

Tarragona tornarà a tenir una cavalcada de Reis com les que es feien fins abans de la pandèmia. Tot i això es mantindran algunes de les activitats que es van fer l’any passat com el magatzem reial.

El TGN es prepara per al derbi contra el Valls. Per primer cop les dues germanes Vilamajor es veuran les cares en dos equips diferents.

PUBLICITAT