Protecció Civil en alerta pel temporal a Tarragona

Nit de pluges i fortes ventades pel temporal a Tarragona. Des de Protecció Civil han explicat que han rebut una cinquantena de trucades, la majoria de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona. L’alerta del pla Innuncat i Ventcat segueix activada.

temporal 2020 torredembarra
Un operari desaiguant a través d'una boca de clavegueram al barri marítim de Torredembarra, l'endemà del temporal, i vianants caminant amb botes d'aigua. Imatge del 22 de gener del 2020. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Es multipliquen per 5 el nombre de casos de persones que pateixen ansietat. Les persones més afectades per aquesta patologia són les que tenen entre 16 i 44 anys. (Escolta-ho)

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, assegura que s’ha de fer un pla director de l’Amfiteatre. Pinedo considera que ha de ser un projecte de ciutat, independentment del color polític, i a llarg termini. (Escolta-ho)

L’alcalde de Torredembarra demana un canvi de filosofia per les vies del territori. Considera que s’ha de fer una línia de tren segregada perquè les mercaderies vagin per l’interior.

Constantí engega un punt d’autoocupació per ajudar a totes aquelles persones en risc d’exclusió social. La intenció és facilitar que aquestes persones puguin emprendre un negoci o treballar com autònomes.

La festa de l’oli nou DOP Siurana torna aquest cap de setmana a la plaça Corsini de Tarragona. Hi haurà activitats relacionades amb aquesta matèria i també es col·labora amb el Banc d’Aliments del territori. (Escolta-ho)

PUBLICITAT