Tarragona s’omplirà d’activitats per dinamitzar el comerç

Tarragona s’omplirà d’activitats festives i lúdiques durant el cap de setmana per dinamitzar el comerç. Hi haurà diferents espectacles i el trenet turístic unirà els eixos comercials que tindran els seus carrers tancats així com ha explicat el conseller de Comerç, Dídac Nadal.

PUBLICITAT

La Policia Local de Cambrils va detenir a dues persones per conduir sota els efectes de l’alcohol, no tenir carnet vigent i transportar més de 400 parells de sabates. El conductor no va saber justificar la procedència dels parells de sabates i als delictes contra la seguretat en van afegir un contra la propietat intel·lectual.

La detecció precoç del càncer de mama és important per poder superar aquest tumor. Per això els experts recomanen que les dones d’entre 50 i 69 anys es facin una mamografia cada dos anys, perquè ajuda a la detecció primària.

Apropar les noves tecnologies al turisme és un dels objectius que es treballen des de fa temps. Així doncs amb el Marketplace TurisTIC es volen intercanviar experiències i idees entre les persones del sector.

A Reus, l’Arxiu Municipal i el Comarcal organitzen, aquest novembre, un cicle de conferències sobre les grans pandèmies de la història, de la pesta negra a la covid-19. La primera xerrada serà el 3 de novembre i la pronunciarà la professora de la URV, Coral Cuadrada.

Òmnium Cultural celebra els seus 50 anys al Tarragonès amb una exposició.
La mostra repassa la història de l’entitat al llarg de tots aquests anys.

PUBLICITAT