Tornen els castells a plaça sense limitacions

Aquest any preveuen una producció d’avellana de molta qualitat però més baixa. La presidenta de la DOP Reus, Ester Gomis, ha assegurat que hi ha coses que s’han fet, però d’altres que s’han de canviar i per això s’ha d’analitzar.

PUBLICITAT

Tornen els castells a plaça sense aforament limitat, límit de castellers o el públic assegut amb la Diada de Santa Teresa al Vendrell. La Colla Joves Xiquets de Valls va aprofitar l’ocasió per estrenar un magnífic 3d8 després de gairebé dos anys.

L’Ajuntament de Pira ha decidit promoure la construcció d’habitatge de lloguer social. El consistori ha pres aquesta decisió per la falta d’habitatge que hi ha al municipi, i per poder garantir pisos a les persones que tenen menys recursos.

Carme Forcadell, expresidenta del Parlament de Catalunya, tanca l’acte de “55 urnes” a Tarragona. Forcadell va voler donar les gràcies a la ciutat i va defensar que l’independentisme no està desmobilitzat.

El Nàstic femení suma la seva primera victòria de la temporada contra el Morell. En un partit dolent les granes van saber aprofitar molt bé les poques ocasions de gol que van tenir i es van imposar per 1 a 2 a les del Morell.

El Nàstic masculí empata a 1 a Castelló en un partit complicat pels granes. El mateix entrenador, Raúl Agné, reconeixia que no havien començat com volien, però que després l’equip havia millorat el joc.

En bàsquet el CBT segueix sense perdre cap partit i s’imposa al Martinenc amb una remuntada èpica.
Els de Berni Álvarez van guanyar per 76 a 75 després d’anar perdent de 18 punts al segon quart.

PUBLICITAT