UGT denuncia el tancament d’oficines bancàries a la ciutat

La UGT denuncia l’efecte que provoca el tancament de les oficines bancàries. Paco Orti, secretari de FeSMC-UGT Tarragona, assegura que té repercussions pels treballadors, però també per la ciutadania.

PUBLICITAT

La Policia Nacional espanyola ha detingut un treballador de la seva comissaria de Tarragona per un suposat cas de suborn i falsificació. 

El cas estaria relacionat amb el procés de tramitació de les cites prèvies per aconseguir el NIE, el document identificatiu de persones estrangeres. 

Els veïns i les veïnes del barri de Boscos es mostren preocupats per l’ocupació d’una casa. Asseguren que de moment no han tingut molèsties, però tenen la incertesa que faran les persones que han entrat a l’immoble.

El viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant és un centre de negocis. Des del consistori han fet unes obres a l’edifici per poder-ne llogar la part central a una multinacional.

La Via T i l’Associació Espanyola Contra el Càncer han unit esforços per tirar endavant una campanya. Volen que la malaltia es visualitzi, però a més també pretenen recaptar fons per impulsar la investigació. 

Unes 6.000 persones ja han visitat el Museu del Port de Tarragona. En aquest sentit durant les festes de Nadal volen que el Moll de la Costa sigui una gran rambla amb activitats per a tota la família. 

Reus recupera el Festival COS que se celebrarà aquest cap de setmana. Es tracta d’un festival de Moviment i Teatre Gestual que acollirà 9 espectacles en tres dies.

PUBLICITAT