Vaga al sector públic contra la temporalitat

Ja s’ha iniciat una vaga dels treballadors del sector públic. Protesten contra la temporalitat que hi ha al sector i demanen que aquells treballadors i treballadores que hagin tingut diferents contractes interins puguin passar a ser indefinits. (escolta-ho)

vaga temporalitat
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ja ha començat les negociacions pel pressupost d’aquest 2022. De moment estan parlant amb En Comú Podem Tarragona. El conseller de Serveis Generals, Jordi Fortuny, ha assegurat que són uns comptes que no li agraden. (Escolta-ho)

Seguim parlant de Tarragona perquè el consistori ha anunciat que hi haurà canvis en el contracte de la brossa. La neteja sempre ha tingut molta polèmica a la ciutat i el contracte s’acaba aquest 2023, des del consistori han assegurat que estan redactant el nou amb molts canvis. (Escolta-ho)

Un article de Rafa Pérez s’emporta el Premi de periodisme Mañé i Flaquer Camp de Tarragona. L’obra parlava sobre el paper de Montroig del Camp en l’obra de Joan Miró.

Després de molts anys l’Acampada Jove marxa de Montblanc. Aquestes dues edicions no s’ha pogut celebrar per la Covid-19, però les Joventuts d’Esquerra Republicana han anunciat que la 25a edició serà a Sant Sadurní d’Anoia.

L’Hospitalet de l’Infant ha presentat una nova secció del foment cultural. Es tracta d’història i patrimoni que es va presentar aquest dissabte.

PUBLICITAT