#InfoTardaDaily | Arrenca oficialment Santa Tecla 2022 a Tarragona

L’Aeroport de Reus ha registrat 162 mil passatgers aquest mes d’agost. Aquesta xifra suposa una important recuperació respecte el 2019. S’ha arribat ja al 82% de viatgers que hi havia abans de la pandèmia.  A més, en el que portem d’any per les instal·lacions reusenques hi han passat més de 660 mil persones, un 84% respecte fa tres anys. 

PUBLICITAT

La Fundació “la Caixa” ha presentat la major convocatòria d’ajuts a projectes socials a Catalunya assolint la xifra de 10,5 milions d’euros.

En el cas de Tarragona s’estima que s’hi destinaran 800 mil euros, més del doble que l’any passat.  Marc Simón és el subdirector general de la Fundació. 

L’Eurojackpot de l’ONCE ha deixat 20 milions d’euros a Montblanc, aquest divendres.

Ha sigut el tercer premi més gran a Catalunya de la història de l’ONCE. 

A Valls, els fets delictius s’han incrementat més d’un 70% des de principis d’any.

S’ha explicat avui en la junta de seguretat local. Enguany hi ha hagut 950 delictes, gairebé 400 més que en el mateix període de 2019. Hi ha sobretot furts i estafes. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré ha destacat l’esforç que s’està fent per evitar okupacions al centre de la ciutat. 

Avui arrenca oficialment la festa major de Santa Tecla a Tarragona

Ho farà amb l’espectacle Setembre a la TAP, dirigit per Marc Chornet i protagonitzat per 4 actrius tarragonines. En paral·lel, per aconseguir unes festes més segures avui s’ha presentat el tapagots del qual se’n distribuiran 2 mil, per evitar episodis de submissió química. 

Aquest és el Daily-Tarda de #Carrer Major d’aquest 12 de setembre de 2022 que us oferim les 8 emissores de La Xarxa al Camp de Tarragona que formem part del programa i que s’ampliarà al darrer tram del programa.

PUBLICITAT