#InfoTardaDaily | Creix l’economia al Camp de Tarragona al 2n trimestre

L’economia ha crescut al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre en el segon trimestre d’enguany.

binary comment
PUBLICITAT

En general les dades són positives: l’atur s’ha reduït, hi ha més afiliats a la Seguretat Social i les exportacions s’han incrementat notablement.

Tot plegat es recull en l’Informe de Conjuntura Econòmica que ha presentat avui la URV.  El seu autor, Joaquim Margalef, diu que la tendència és positiva, però que es pot veure afectada pel context general. 

Els autors de l’Informe apunten que no es recuperarà el nivell de producció del 2019 fins a final de l’any que ve.

Les dues sirenes de risc químic de Reus s’instal·laran al voltant del Mercat del Camp i el Tecnoparc. 

L’Ajuntament de Reus ha celebrat que finalment tiri endavant el projecte. L’alcalde Carles Pellicer ha afirmat que és un èxit col·lectiu perquè és una resposta a una reivindicació històrica de la ciutat. 

La Direcció General de Protecció Civil va adjudicar aquest juliol la instal·lació de noves sirenes de risc químic i es preveu que s’executi abans d’acabar l’any. 

Els alcaldes del Baix Penedès exigeixen al Govern una resposta immediata sobre l’ampliació de l’hospital del Vendrell, que s’ha quedat sense finançament dels fons Next Generation. 

El conseller d’Economia, Jaume Giró, els ha respost que el Govern és conscient de la situació i que estan buscant alternatives. 

Els catorze alcaldes del Baix Penedès han donat un termini de deu dies a la Generalitat per fer una reunió o, en cas contrari, han anunciat que emprendran accions de protesta. 

La intensa pluja d’aquest dimarts ha provocat  filtracions al saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona. 

El motiu són les obres de rehabilitació que s’estan fent a la coberta del Palau Municipal. Ara, durant uns dies, el saló de plens no es podrà utilitzar. Per aquest motiu el ple de demà se celebrarà al Palau de Congressos. 

Aquest dissabte Tarragona acollirà una nova edició de la Nit del Patrimoni. 

Es podran visitar espais patrimonials en horari nocturn, hi haurà activitats culturals i es farà un espectacle de dansa al claustre del Seminari. 

I pel que fa a Santa Tecla, aquesta tarda es farà la Crida oficial de les festes. 

Enguany l’acte canvia de format i es farà a la plaça de la Font. Allí es on es retrà homenatge a la Perpertuadora de les Festes, la Banda Unió Musical de Tarragona, i als Teclers i Tecleres d’Honor. Després es dispararà la tronada. 

També avui la companyia Imperfecta presenta l’espectacle de dansa Constància Invicta al Teatre Tarragona. 

PUBLICITAT