Ensenyament qualifica d’error el repartiment d’àlbums de tarragonins il·lustres

CA8DfOzW8AA9N17

PUBLICITAT

L’àlbum de cromos que impulsa la candidatura d’Albert Abelló va ser enviat pel Camp d’Aprenentatge a diferents centres de la ciutat per a ser utilitzat com a material pedagògic. Finalment l’àlbum serà retirat.

Ensenyament ha comprovat que tot i no portar cap nomenclatura política concreta està farcit de propaganda del candidat convergent a les municipals d’aquest mes de maig, Albert Abelló.

La Directora dels Serveis Territorials d’ensenyament a Tarragona, Angels Gonzàlez en declaracions a tac12, s’ha desmarcat de la iniciativa i ha demanat responsabilitats a Núria Montardit directora del Camp d’Aprenentatge.

PSC i ICV han demanat responsabilitats per l’actuació del departament d’ensenyament.

Ballesteros escull a l’ex convergent Elvira Ferrando com a número dos per a la llista del PSC a Tarragona. Ferrando persona molt vinculada a la setmana santa tarragonina estarà per davant de dos dels pesos pesants socialistes a la ciutat com són Javier Vilamayor i Begoña Floria que seran el 3 i 4 de la llista.

La llista que té 3 independents entre els 10 primers presenta com a principals novetats les entrades de Josep Maria Milà al número 5, Anna Santos al número 6 i Francesc Roca al número 9. Pau Pérez, Ivana Martínez i Pat Anton completen els 10 primers de la candidatura socialista.

Conmoció i jornada de dol a Tarragona per l’accident del vol Barcelona-Düsseldorf.

L’Ajuntament i la sots delegació del Govern han guardat un minut de silenci a les 12 del migdia i s’ha suspès l’acte oficial de l’arrencada del Festival de Dixie.

Un Festival però que sí que ha començat amb els dos primers concerts referència com han estat el de Dani Nel·lo al magatzem de la cooperativa i el de la Gleen Miller Orchestra al Teatre Tarragona.

Pel que fa al temps desapareixen els ruixats amb l’entrada de vent del nord que ha fet baixar les temperatures i aquest matí ens hem llevat amb fred. A les hores centrals del dia però el sol farà remuntar els termòmetres.

TEMP Màx 17 Min 6

 

 

PUBLICITAT