#InfoTardaDaily | El sector turístic de la Costa Daurada espera una ocupació de fins al 90% a Setmana Santa

El sector turístic de la Costa Daurada espera una ocupació de fins al 90% en els dies centrals de Setmana Santa. 

PUBLICITAT

El portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Xavier Guardià, ha explicat en una entrevista a Carrer Major que les perspectives per aquests dies de vacances són bones, tenint en compte, a més, que enguany hi ha molta més oferta, perquè ja hauran obert la majoria d’establiments. 

Aquestes vacances de Setmana Santa, que marquen l’inici de la temporada turística al territori, s’espera sobretot la visita de turistes nacionals i francesos. El turisme esportiu i les excursions de fi de curs contribuiran als bons nivells d’ocupació que s’esperen. 

El sindicat STR exigeix una millora salarial i un conveni per la petroquímica. 

Més d’un centenar de treballadors i treballadores del sector es van manifestar ahir a la tarda a Tarragona per reclamar una millora de les condicions laborals. 

Més enllà d’un increment salarial, el secretari de comunicació del sindicat, Jordi Margalef, ha explicat que volen un conveni marc propi de la indústria petroquímica de Tarragona.

Margalef ha explicat que des del sindicat noten una bona predisposició a negociar per part de l’AEQT però ha destacat que no deixaran de mobilitzar-se fins a aconseguir les seves demandes. 

El ple de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la memòria de construcció i explotació d’un parc eòlic municipal. 

En la sessió també s’ha donat llum verda a la creació de la societat mercantil que gestionarà el parc, que tindrà quatre aerogeneradors. L’Ajuntament calcula que la construcció del parc crearà 40 llocs de treball directes i 72 d’indirectes. El parc eòlic s’ubicarà al Bosc del Comú – muntanya pública amb declaració d’utilitat pública- en un indret conegut com a Coll del Vent a 2 km de Calafat, l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) i a 7 km de l’Hospitalet.

El parc eòlic tindria un cost màxim de 25,4 milions d’euros. 

El futur Servei d’Intervenció Especialitzada de Reus preveu atendre 300 víctimes de violència masclista el primer any

Ho ha afirmat la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, que avui ha visitat el nou local de l’associació feminista Heroïnes Anònimes. Verge ha subratllat que s’inicia un període de licitacions dels espais on s’ubicaran els SIE. La voluntat és que el servei es posi en marxa a finals d’enguany. A més de Reus, també s’obriran SIE a Vic, Tortosa, Tàrrega i a la comarca de la Selva.

L’Ajuntament de Reus cedeix un solar per construir-hi fins a 177 pisos de protecció oficial de lloguer

Està situat al carrer Jaume Vidal i Barraquer i la junta de govern local ha acordat avui cedir el local a la societat municipal REDESSa. 

S’hi promourà la construcció i gestió d’entre 110 i 177 habitatges de protecció oficial de lloguer.

D’altra banda, l’Ajuntament de Reus ha aprovat el projecte d’urbanització de la Coromina Industrial, que connectarà el Centre Cívic Ponent i el Mas Totosaus

El terreny era un antic complex industrial que actualment està en desús i on s’hi s’està executant l’enderroc de les naus industrials afectades i dels elements necessaris per poder executar el projecte d’urbanització.

El projecte busca la pacificació del trànsit i també preservarà elements històrics i de patrimoni industrial. 

Tarragona ha instal·lat avui les primeres cinc llambordes stolpersteine en homenatge als deportats als camps de concentració nazi

Desenes de persones, entre elles familiars, s’han concentrat al carrer Portal del Carro número 10, on els fills de Joan Tarragó Balcells han col·locat la primera pedra. Al mateix carrer s’ha instal·lat una segona llamborda en record a Bonaventura Duart Escuté. A continuació, la comitiva s’ha traslladat fins al carrer Estanislau Figueres per homenatjar dues víctimes més, i demà s’instal·larà l’última al carrer Cristòfol Colom. 

Teresa Renedo és la cap de Foment, Educació i Commemoració del Memorial Democràtic. 

A Reus les primeres plaques Stolpersteine es colocaran dilluns. I parlant de memòria històrica, avui s’ha inaugurat al Cementiri general de Reus la placa en record de Cipriano Martos, torturat i mort per la dictadura, 

El Nàstic de Tarragona afronta un partit fonamental aquest dissabte.

Els de Dani Vidal reben La Nucía al Nou Estadi. Els alacantins són l’equip que marca la zona de descens, cinc punts per sota del Nàstic. Una victòria significaria un pas de gegant cap a la tranquil·litat pels tarragonins, però fallar tornaria a apropar l’equip a una zona delicada El partit es disputarà aquest dissabte, a les 19h, al Nou Estadi. 

Aquest cap de setmana arrenca el 35è Campionat d’Espanya de Minibàsquet a Tarragona amb més de 700 participants

Diumenge, més de 360 persones també correran la segona edició de la Trail Tarragona, la cursa de muntanya del Patronat d’Esports

PUBLICITAT