Tarragona augmenta la vigilància als punts estratègics després de l’atemptat de Brussel·les

1aab64535dbfda32c20e80ca988b9

PUBLICITAT

Nou cop del terrorisme Yihadista a Europa, en aquest cas a la capital europea a Brussel·les on tres explosions a l’aeroport i al metro han fet 34 morts i més de 200 ferits.

No hi ha morts ni ferits catalans, sí que hi ha quatre ferits de l’Estat espanyol segons ha confirmat el Govern.

A Catalunya i a Tarragona la conseqüència més immediats ha estat augmentar la presència policial en punts estratègics i de comunicacions.


El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha dit que no augmentarà el nivell antiterrorista que es manté en una escala de 4 sobre 5 però sí que es veuren més Mossos en aquests punts determinats. Durant tot el dia els aeroports europeus han patit importants retards, s’han cancel·lat viatges a Bèlgica i l’aeroport de Brussel·les estarà tancant encara tot els dia.

Els primers cossos sense vida de l’accident de Freginals es comencen a repatriar. En total ja han sortit tres dels tretze cossos de les noies mortes cap els seus països ho han fet des de l’aeroport de Reus i s’espera que en les pròximes hores ho acabin de fer els deu que encara es troben al tanatori de Tortosa.

D’altre banda salut ha confirmat que s’han donat d’alta tres ferits i que a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ja només hi queden dues noies perquè la tercera ha estat traslladada a Barcelona.

El jutjat número 3 de Tarragona que porta el cas del Jaume I, ha posat un ultimàtum a l’Ajuntament per entregar el contra informe del pàrquing Jaume I. Els tècnics municipals han de presentar un nou peritatge perquè no estan d’acord amb el que hauria presentat el pèrit i el jutjat ha dit que aquets com a molt tard s’ha de presentar avui mateix. L’Ajuntament va etiquetar el peritatge de l’expert com un estudi amb manca de rigor jurídic i tècnic.

Els grups d’ERC i CiU a l’Ajuntament de Tarragona parlen amb la Generalitat per tirar endavant la seva proposta de connectar els trens que vinguin de Tarragona amb l’aeroport del Prat. La moció que es va presentar en el darrer plenari va ser tombada amb els vots en contra de l’equip de Govern però els grups de l’oposició han iniciat contactes amb el Govern català perquè aquest es faci seva la proposta i es pugui tirar endavant.

L’Ajuntament d’Altafulla busca tancar la crisi oberta entre els dos partits que fins ara formaven el Govern. L’alcalde Fèlix Alonso es va reunir amb els altres partits del consistori després de trencar amb EINA.

Després d’un dia intens, l’Albert Jansà, ens explica des d’Altafulla Ràdio quina és l’opció que guanya més força a hores d’ara.

EL TEMPS

Captura de pantalla 2016-03-23 a les 06.55.14
Font AEMET

Ens llevem amb un dia que vindrà marcat pel sol però això sí també per alguns núvols alts que seguiran sense deixar el cel ras del tot però que en cap cas han de deixar precipitació.

Els dies festius de Setmana Santa tot apunta que vindran marcats pel bon temps i la pujada de les temperatures.

TEMP MÀXIMA 19 MÍM 8

 

PUBLICITAT