El CBT es desfà al tercer quart i encaixa una àmplia derrota davant el Prat (91-74)

El Club Bàsquet Tarragona deixa a mitges la bona imatge a la pista del Prat. Els blaus han caigut per 91 a 74 en un partit que ha arrencat de la millor manera possible i amb una aventatge de fins a 10 punts, però que s’esvaïria tota l’aventatge abans del descans.

Els de Borja Comenge comptarien amb un inici flagrant i agressiu de partit i comandats per Alvaro Fernández, Kristensen i Ousmane Ndour arribarien al final del primer temps amb diferències de fins a deu punts al lluminós per 15 a 25, però el rebot ofensiu permetria als potablaves a revifar al partit. La qualitat dels jugadors locals com Carreño, Nogues, Ordoñez o Peñarroya desarmarien la distància aconseguida pels blaus i abans del descans i els del Baix Llobregat es situarien per davant al descans per 43 a 40.

A la sortida al tercer quart, la balança es decantaria pels locals gràcies a les segones i terceres opcions, i malgrat bons parcials blaus, el marcador s’ampliaria fins el 91 a 74. Així valorava el xoc el tècnic del CBT, Borja Comenge.

El CBT encaixa la segona derrota de la temporada davant un rival que ha mostrat el seu potencial a la categoria. El proper partit, els tarragonins tornaran al Pavelló del Serrallo per enfrontar-se al sempre complicat Horta Godella, el proper dissabte a les 19h del vespre.