#TarragonaDailyEsports | El Nàstic marxa molt viu de Ceuta (2-2)

El Gimnàstic de Tarragona marxa de Ceuta amb l’eliminatòria oberta de cara a la tornada. Després de batallar i remar a contracorrent durant molts moments del partit, els gladiadors han aconseguit un empat a dos que ho deixa tot per decidir al Nou Estadi la setmana vinent.

El Nàstic ha sortit ben endollat al partit, buscant els espais i jugant verticalment. De fet, la primera ocasió del partit ha estat per a Pablo Fernández, i ha estat claríssima. No obstant això, el davanter grana ha xutat sense encert directament a les mans del porter rival. Per a més inri, el Ceuta s’ha avançat abans del minut 10 després d’una gran aturada de Varo, que no ha pogut evitar que el rebot acabés en gol de Rodri Ríos. Tot i que els de Dani Vidal han aconseguit calmar les emocions i controlar més el joc, el conjunt ceutí continuava creant més perill buscant l’esquena de la defensa.

Un cop de nou sobre la gespa, quan semblava que el partit podia complicar-se encara més pel Nàstic, Alan Godoy s’ha vestit de superheroi. En un córner, el canari s’ha elevat per damunt de tothom per a marcar un golàs de xilena i tornar a igualar el duel. Malgrat la gerra d’aigua freda per als locals, a poc a poc han tornat a guanyar metres. Aisar ha avisat amb un xut lateral al pal i ja al minut 68, Rodri Ríos ha fet el 2 a 1 amb un remat de cap impossible per a Varo. L’estampida ceutina no ha parat amb el doblet del seu davanter. Aisar ha perdonat el tercer tot sol dins de l’àrea. Quan millor estava el Ceuta, una agressió de Cristian Rodríguez ha deixat els locals amb 10 a manca d’un quart d’hora pel final.

Amb aquesta situació, l’equip del nord d’Àfrica ha començat a interrompre el joc contínuament per a descomptar minuts al rellotge. Tot i això, el Nàstic ha comptat amb ocasions per a tornar a empatar. Álex Mula ha estat el primer a amenaçar la porteria rival, però Pedro López ha aconseguit aturar el xut. En la jugada immediatament posterior, l’àrbitre ha anul·lat erròniament un gol dels granes sorgit d’un córner. I novament, quan semblava que el Nàstic no sortiria amb un resultat bo de l’Alfonso Murube, Gorostidi ha fet embogir els aficionats granes congregats al Parc del Francolí per seguir el partit des de la pantalla gegant. El basc ha rematat una centrada meravellosa de David Concha en el descompte per a equilibrar el xoc in extremis.

Tot obert, per tant, de cara a la tornada al Nou Estadi. El partit tindrà lloc diumenge vinent a tres quarts de vuit. En cas d’empat en arribar als penals, el Nàstic guanyarà directament l’eliminatòria per haver quedat segon del seu grup. El resultat d’aquesta segona batalla decidirà qui juga la final per a tornar a Segona Divisió.