Tarragona Daily | La reflexió abans de la tempesta

Feina feta, ara toca reflexionar

Comencem el cap de setmana d’eleccions després d’un divendres on els partits han fet l’esprint final amb els últims actes de campanya. I és el que el Palau de Congressos ha acollit el tancament de campanya del PSC a Tarragona, i ho ha fet amb la presència del president del govern, Pedro Sánchez. L’alcaldable socialista, Rubén Viñuales, ha dut el discurs de la clau nacional a la clau local assegurant que el seu partit vol “transformar la ciutat”. No va ser el PSC l’únic partit que va tancar campanya ahir, sinó que també ho va fer Sí Tarragona amb Mar Giné, amb un acte obert a la plaça del Fòrum i En Comú Podem amb Jordi Collado, que ho va fer des del barri de Campclar. La resta de formacions, com Esquerra o la CUP, van decidir tancar campanya en dijous i altres, com Junts, ja ho van fer a principis de setmana. Feina feta, no hi ha destorb.

Hamburgueses al Mercat Central

PUBLICITAT

El Mercat central de Tarragona celebra aquest dissabte la festa de l’hamburguesa, amb la complicitat de diferents botigues de la ciutat. Amb motiu del dia internacional de l’hamburguesa, l’empresa de mercats aglutina en aquest espai totes les botigues que ofereixen aquest producte i ofereix un espai de cuina perquè els visitants la puguin gaudir recentment feta amb pa i acompanyaments.

Acabar amb dignitat

El Nàstic de Tarragona posarà el punt final aquest cap de setmana a la temporada 2022-2023. S’acaba un any realment decebedor dels granes, que van arrencar la competició amb l’objectiu d’estar a la zona alta de la taula i han acabat salvant la categoria a la penúltima jornada. El comiat serà a casa, al Nou Estadi, davant un Alcoià ja també salvat. Un partit sense pràcticament res en joc, malgrat que el Nàstic pot aferrar-se a un objectiu: la Copa del Rei. El duel, com la resta de la jornada, que torna a ser unificada com la passada setmana, es disputarà aquest dissabte a les 19:30 h al Nou Estadi i en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT