#TarragonaDaily | Llums i alegria

I és que Tarragona ha estrenat el nou túnel de llums a la ciutat amb 33 metres de longitud, 6 metres d’amplada i 4 metres i mig d’alçada. Es tracta d’una il·luminació amb llums led, canvis de llum i moviments sincronitzats. L’encesa es va produir el 9 de desembre i tindrà un espectacle audiovisual de 12 minuts de durada que es repetirà a dos quarts de set, de vuit i de nou cada tarda.

I fem també balanç del, potser, millor cap de setmana en l’àmbit esportiu per la ciutat. Comencem amb la victòria del Nàstic. Els granes van guanyar al Tarazona al Nou Estadi per 2 a 1, en un partit espès del conjunt tarragoní que es va acabar decidint amb un gol de Mario Rodríguez en, pràcticament, la darrera jugada del partit. Els grana van trobar premi per equilibrar la balança i apropar-se a la zona de play-off. Quan falten tres jornades per la fi de la primera volta, els de Dani Vidal són sisens, a només un puntet del Barça B i a dos punts del lideratge.

Per la seva banda, el CBT va aconseguir la segona victòria de la temporada, la primera com a local en el que va de temporada i també la primera del nou entrenador Jorge Serna. Els blaus van guanyar a un dels equips de la part alta, el CB Prat, per 69 a 63 en un gran partit marcat per la pressió defensiva. Els cebetistes van assolir fins a 8 taps i van provocar que els visitants es quedessin amb un 37% d’encert en tirs de camp. Amb aquesta, els blaus es queden a només una victòria del play-out, tot i que encara a dues de la permanència directa quan resten dues jornades per la fi de la primera volta de competició.

Qui arribarà com a campió a la fi de la primera volta serà el volei Sant Pere i Sant Pau. Els cooperativistes són campions d’hivern i aquest títol honorífic va acompanyat d’un bitllet per disputar la Copa Príncep de la Superliga 2. Els tarragonins van superar aquest cap de setmana un rival directe, el Xàtiva, a qui deixen ja a tres partits de diferència després de remuntar el set inicial dels valencians. El Sant Pere i Sant Pau tancarà aquest diumenge la primera volta de la temporada a La Salle Bonanova davant el Barça, un rival en hores baixes que fa unes temporades era el màxim rival dels tarragonins.