Després de la mort d’un veí, ahir diumenge, a la Rambla de Ponent del barri de Campclar l’alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales ha reclamat a la Generalitat un pla integral pel barri i l’augment de patrulles dels Mossos d’esquadra. Viñuales, ha posat en relleu com el mal estat dels pisos propietat de l’Agencia Catalana de l’Habitatge tenen afectacions en la seguretat de la zona; ha defensat que el barri de Campclar “és un barri de bones persones que no es mereixen el que està passant” i ha exigit a la Generalitat que actuï a l’instant al barri.
La família de Juan Gabriel Rodrigo Knafo, mort en una manifestació a Tarragona a finals de la dictadura franquista, demana exhumar-ne el cos per esclarir les causes de la seva mort. El dimarts 5 de març farà quaranta-vuit anys de la defunció del jove tarragoní i com ja és tradicional en els vols de la data s’ha produït un ‘homenatge que es fa cada any i on els familiars han demanat poder “treure les conclusions reals” de les causes del succés, ja que continuen sospitant que Knafo va ser assassinat per dos agents de la policia armada, que després van llençar el cos daltabaix.
Tarragona recupera la Fira d’Abril. Se celebrarà a Bonavista, del 30 d’abril al 5 de maig. Les bases de participació ja estan publicades al taulell d’anuncis de la pàgina web de Mercats de Tarragona i les entitats interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al dilluns 18 de març. La ubicació de la Fira serà enguany a l’aparcament asfaltat inferior del Mercadet de Bonavista, un espai que per les seves dimensions garantirà les mesures de seguretat necessàries, millorarà el flux de persones i de vehicles i complirà alhora amb els requisits de Protecció Civil. Com és habitual, la Fira d’Abril té previst oferir una oferta gastronòmica, cultural i de lleure als seus visitants. A banda de les tradicionals casetes de temàtica andalusa, l’espai comptarà amb una zona destinada a atraccions de fira.
La 4a edició de la campanya “El peix de Tarragona” aposta per promoure el consum de peix local tot l’any. La iniciativa torna i es fa extensiva a tot l’any, i arriba amb dues novetats rellevants. Per una banda, es realitzaran activitats al voltant del peix local durant tot l’any. En segon lloc, s’ha presentat un calendari pecuari i de temporada per conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir una alimentació saludable, que tingui en compte el consum de productes locals i frescos.