Sendra i Giné es reparteixen els drets electorals de Nadal
Una resolució de la Junta Electoral Central considera que les coalicions entre el PdeCAT i Junts per Catalunya que es van presentar a les darreres eleccions municipals han de repartir-se els drets electorals. En l’àmbit local aquesta resolució afecta la llista de Junts X Tarragona que va capitanejar Dídac Nadal el 2019. Aquests drets s’hauran de repartir entre les llistes de Jordi Sendra amb Junts x Catalunya i Mar Giné amb Sí Tarragona, candidatura de coalició entre el PdeCAT i Ara Pacte Local.
Aquesta nova resolució suposa una petita victòria per la llista de Sendra, ja que sense aquesta, la candidatura de Giné disposaria de tots els drets electorals. D’aquesta manera, qüestions com el temps en els blocs informatius, a la propaganda electoral i en els punts per col·locar cartells i pancartes hauran de ser equitatius entre les dues formacions.
La nova residència a Rambla Nova iniciarà aviat les obres
La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla va aconseguir dos ajuts del fons Next Generation aquest febrer, aquests estan vinculats al nou edifici de la Muntanyeta i a una nova residència al centre de la ciutat. Joan Aregio, director adjunt de la xarxa, ha explicat al Bon Dia Tarragona que les obres de la residència de la Rambla Nova començaran en poc temps. Els enderrocaments interns ja compten amb llicència i serà el primer pas per fer efectiu el trasllat de la residència de l’entitat de llevant al centre. Aregio detalla que “aquest nou equipament facilitarà la socialització dels residents”.
Tàrraco a Taula vol ser una marca gastronòmica clau a la ciutat
Aquest quatre de maig comença una nova edició de Tàrraco a Taula, les jornades gastronòmiques que busquen reinterpretar la cuina ancestral romana. Enguany les jornades arriben amb una junta directiva a l’associació. Davant la presidència del xef Moha Quach del Terrat, l’associació entoma el repte de mantenir aquests plats ancestrals durant tot l’any als diferents restaurants vinculats. A més, el tradicional convivim que donarà el tret de sortida renova també el seu format. Aquest es farà a peu dret per buscar una conversa amb els diferents cuiners i potenciar el vessant més cultural de l’acte. Amb tot, Quach explica que l’objectiu és “crear una marca gastronòmica tarragonina que oferir als visitants de la ciutat”.