#TarragonaDailyVespre | Fumata blanca a la pujada d’impostos

Ja és oficial: l’IBI costarà un 7,4% més a Tarragona el 2024

Ja és oficial: els ciutadans de Tarragona pagaran un 7,4% més d’IBI el pròxim 2024. Així s’ha aprovat en el plenari extraordinari d’aquest dijous, de més de tres hores, en el qual el PSC ha rebut el suport en forma de vots a favor d’En Comú Podem i Junts per Catalunya. A més, també s’ha acordat la pujada d’un 12% de la taxa de la brossa, també amb el suport de Comuns i Junts, i l’abstenció d’ERC que entén que era necessària. Tot plegat, amb la negativa clara del Partit Popular i VOX i després de setmanes de negociacions entre la resta de partits per tirar endavant aquests canvis en les ordenances fiscals de cara a l’any vinent, en un context econòmic realment delicat pel consistori.

Foto: Ajuntament de Tarragona

La solidaritat amb Palestina recorre els carrers de Tarragona

PUBLICITAT

Els estudiants de Tarragona han respost a la crida i han buidat les aules aquest dijous acudint a la manifestació i vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants en solidaritat amb el poble palestí. Durant el recorregut que s’ha iniciat a la plaça Imperial Tàrraco, ha pujat fins al Balcó del Mediterrani i ha finalitzat a les portes de l’Ajuntament de Tarragona s’han vist multitud de banderes de Palestina així com cartells del que diuen hipocresia dels governants d’occident.

Rècord a la URV: més estudiants que mai aquest curs

Més estudiants que mai omplen els campus de la Universitat Rovira i Virgili aquest curs 2023-24. 12.664 estudiants de grau (el 2,6% més que fa un any) i 2.171 de màster (l’1,8% més) estudien a la URV en un curs que ha superat les xifres de matrícula de tots els anys precedents des que es va crear la Universitat. 3.437 estudiants han començat els estudis de grau aquest curs, un 2% més que el curs 2022-23, amb una mitjana d’edat de vint anys i mig.

El CaixaFòrum Tarragona arrenca un nou cicle de ‘Trobades amb…’ artistes d’èxit

El CaixaFòrum Tarragona arrenca aquest dijous un cicle de trobades amb diversos artistes, de diferents àmbits, a l’espai tarragoní amb l’objectiu d’apropar-los al públic assistent. La proposta du per nom “Trobades amb…” i s’enceta aquest 26 d’octubre a les 19h amb la creadora de contingut, actriu, música i humorista Clara Ingold, reconeguda per la seva vida a Instagram i el seu humor absurd.

PUBLICITAT