El Ball de Diables de Tarragona celebra els seus 35 anys

35 anys de Ball de Diables

PUBLICITAT

El ball de Diables de Tarragona està de celebració. Tot just un 11 d’agost de fa 35 anys un grup d’amics d’institut posava en marxa el primer ball de diables de la ciutat. Avui ho han celebrat amb festa grossa durant tot el dia.

Durant el matí d’aquest dissabte han ofert un vermut musical a la plaça de Corsini amb el popular dj. Jordi Cruz, i a la tarda, els plats forts amb la presentació oficial del pastís dels diables amb una edició limitada d’un plat que porta imprès el nou logotip de l’entitat i l’acte més esperat, la presentació de la maça de Llucifer i els seus diables.

Enric Garriga, fundador del ball de Diables de Tarragona explica que van començar un grup de joves amb poc més de 20 anys i que ara la franja d’edat ja supera els 60.

Imaginada, Trobada gegantera i ARA Malikian

A banda, tarda de més activitats a Tarragona, on s’ha viscut la cinquena trobada Gegantera i de Nanos. Des de la Rambla Nova, fins a arribar al pla de la seu s’ha dut a terme la cercavila de tots els grups participants, que han acabat amb un vall de lluïment davant la Catedral.

En paral·lel, Imaginada en marxa al Camp de Mart, aquest divendres es va viure la primera jornada amb acrobàcies i el concert de Cultrum entre altres, i aquest dissabte més activitats, talles i música, on l’organització ha comunicat que el concert de Marla Martini d’aquesta nit s’ha anul·lat i que en el seu lloc es podrà gaudir del concert de Lasta Sanco.
Abans de tancar el bloc de cultura, nit d’ARA MAlikian i el seu violí a la Tarraco Arena Plaça a partir de les 21h.

Escolta-ho.

Nàstic vs Ascó, diumenge 19 hores

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona jugarà aquest diumenge un amistós davant l’Ascó a partir de les 19 hores de la tarda, l’últim abans de l’inici de lliga. Partit on pot debutar la nova peça de Gordillo, Sebas Coris, extrem procedent del Girona.

Escolta-ho.

PUBLICITAT