#TGNINFO El carnaval escalfa els carrers de Tarragona aquest cap de setmana

El Carnaval tarragoní arriba al seu punt àlgid. Aquest divendres els més petits han desfilat pels carrers de la ciutat mostrant les seves disfresses. Dissabte tindrà lloc la rua de l’Artesania i diumenge la de lluïment. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona us informarem de tot el que passi.

Mor una persona a la Rambla Nova

PUBLICITAT

Mor una a la Rambla Nova de Tarragona. El succés ha tingut lloc aquest migdia i fins allí s’han desplaçat els serveis mèdics i la policia, però ja se l’han trobat sense pols. Presumptament la víctima s’ha desplomat i ha caigut a terra quan caminava per la rambla. Ara li han de fer l’autòpsia.

Aerodance guanya la Disfressa d’Or 2018

La Comparsa Aerodance s’ha proclamat guanyadora aquest dimarts nit a la Gala Disfressa d’Or 2018 amb la temàtica del Rei d’un bosc Hivernal. Els vestits eren de cérvols i branques. Aerodance reconeixia que a la passada edició el públic no havia arribat a captar la seva disfressa sobre els Jocs Mediterranis i que enguany s’havien proposat ser recordats.

El Nàstic viatja a Alcorcón

El Nàstic de Tarragona viatge aquest dissabte a Alcorcón d’on vol tornar amb tres punts. El tècnic grana, Nano Rivas, ha dit que “encara cal valorar si cal forçar o no a Tejera i Uche.” I també ha assegurat que “s’han de centrar en les sensacions i no en la classificació.”

PUBLICITAT