#TGNinfo | Convoquen una concentració pel primer aniversari d’IQOXE

Sindicats i associacions de veïns han convocat una concentració per commemorar el primer aniversari de l’accident d’IQOXE. Es farà el 14 de gener, davant de l’Ajuntament de Tarragona, a les 18,40, l’hora en què es va produir la tràgica explosió, en què van morir tres persones. 

PUBLICITAT

Sobre aquest tema n’ha parlat avui, des de Reus, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies. Chakir El Homrani ha demanat a  sindicats i “especialment a l’AEQT” arribar a acords en seguretat laboral a la petroquímica. 

UGT critica la falta d’atenció als treballadors del transport sanitari a la seu d’ERC. El sindicat ha demanat que tant el CatSalut com el SEM defensin el servei públic de qualitat i que es pugui traduir en millores laborals. Unes condicions que no es modifiquen des del 2012.

En esports, el Nàstic vol acabar la primera volta com a líder en solitari. Els granes reben la visita del Cornellà amb l’objectiu de seguir amb la mitjana anglesa i continuar al capdavant de la taula per afrontar la segona volta de la competició.

Enfrontament directe per l’Ibersol CBT. Els blaus reben el cuer de la LEB Plata al Serrallo amb l’objectiu de distanciar-se de la zona baixa i ficar un peu en la lluita pels play-offs.

PUBLICITAT