#TGNinfo |El preventori de la Savinosa, de moment, no serà un hotel

Després de moltes polèmiques i mesos de discussions el govern tarragoní ha descartat construir un hotel de luxe, de moment, al preventori de la platja Savinosa. Des del consistori han estudiat l’impacte que això tindria i creuen que seria molt negatiu.

PUBLICITAT

I avui també és notícia un altre equipament tancat de fa anys: la Ciutat de Repòs i Vacances. El conseller d’Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrnai, ha anunciat que sortirà a licitació abans d’acabar l’any. En una visita a Tarragona, el Homrani, també ha parlat sobre l’acord per millorar les condicions laborals a la química, que es preveu tancar en les pròximes setmanes.

Estela Martí és la primera degana del Col·legi d’Advocats de Tarragona. Ha estat escollida en les eleccions que s’hi han celebrat aquest dijous. Martí agafa el relleu de Manel Albiac que ha estat degà des del 2012.

El Nàstic rep la visita d’un Hospitalet que no ha guanyat fora de casa. Després de la jornada de descans, els de Toni Seligrat són sisens i volen tornar a la part alta de la taula guanyant al nouvingut a la categoria.

PUBLICITAT