#TGNinfo | El Procicat allarga una setmana més la majoria de restriccions

El Procicat ha decidit allargar una setmana més la majoria de restriccions. La consellera de Salut ha dit que s’ha d’analitzar l’impacte de les noves variants del virus. 

PUBLICITAT

Ara bé, tot i que el gruix de mesures continuen en vigor, algunes es comencen a relaxar.  Així, per exemple, s’autoritzen ja totes les activitats extraescolars, l’esport escolar i les activitats de lleure per als infants d’Infantil i Primària. 

El jutge deixa en llibertat provisional el jove detingut dimecres després d’una manifestació per l’alliberament de Pablo Hasel. Se l’acusa d’atemptat a l’autoritat i lesions. 

Aquestes mobilitzacions també han centrat avui part del ple a Tarragona. L’alcalde Pau Ricomà ha negat que ahir un cotxe de la urbana atropellés un jove manifestant. Ha explicat que el vehicle va frenar i el noi va saltar per sobre del capó. 

En plana econòmica, les exportacions van caure un 13% a la demarcació de Tarragona durant l’any passat. Segons les dades del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme la davallada ve propiciada per la caiguda de la venda de productes químics i combustibles. 

Tot i que el balanç global de l’any és negatiu, la tendència és de millora. I és que al desembre les exportacions van pujar un 15% al territori. De fet, s’ha assolit la millor xifra en aquest mes. 

Tarragona serà un dels municipis fundadors de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública.

El plenari ha aprovat adherir-se a aquesta entitat per poder parlar de la gestió de l’energia, i també mirar de fer una transició energètica cap energies renovables.

En esports, el CBT disputarà dos partits en tres dies

Els blaus recuperaran dos enfrontaments ajornats com a visitants davant el Barça B avui i contra l’Hestia Menorca el diumenge.

PUBLICITAT