#TGNinfo | El temporal Filomena provoca molts problemes a la costa catalana

El temporal Filomena també ha provocat molts problemes a la costa catalana. A Tarragona ha tornat a fer estralls a les platges de la ciutat que encara no s’havien recuperat del Glòria.

PUBLICITAT

Els sindicats de professors consideren que el retorn a les aules s’hauria d’haver endarrerit més, per evitar possibles contagis derivat dels contactes socials durant les festes de Nadal. A més, la USTEC afirma que durant el primer trimestre les baixes de docents van triplicar les d’un any normal.

L’augment d’hospitalitzacions per COVID-19 a Tarragona ja ha començat a tenir conseqüències. Els hospitals han desprogramat cirugies que deriven en altres centres per poder atendre els casos de coronavirus.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, critica la indiferència del govern de la Generalitat per millorar la mobilitat ferroviària de la ciutat. Ho ha expressat al programa Tarragona 100×100 on també ha demanat un major compromís i un augment de la inversió pel sector per tal de tirar endavant projectes com el tren-tram.

En esports, el Nàstic salva un empat davant el Cornellà. Els granes van sumar un punt com a locals després de dominar gairebé tot el partit. Dues errades van proporcionar els dos gols del Cornellà.

PUBLICITAT