#TGNinfo | Filomena encara altera comarques del Camp de Tarragona

Els efectes de la borrasca Filomena encara alteren la vida a les comarques de l’interior del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Hi ha cinc carreteres que continuen tallades i el servei ferroviari només s’ha restablert a mitges.

La carretera d'accés a Falset completament nevada durant aquest dissabte.
PUBLICITAT

Pel que fa a la pandèmia, els indicadors continuen a l’alça. Salut ha notificat avui 631 nous contagis i dues defuncions a la demarcació de Tarragona. 

Mentrestant, han convocat ja les vacunacions als centres sanitaris de la Xarxa Santa Tecla i també als de les comarques de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. 

Tenint en compte l’evolució de les dades sanitàries, les eleccions del 14 de febrer cada cop estan més a punt d’ajornar-se. El Govern traslladarà la proposta a la reunió de la taula de partits convocada per divendres. De moment, el PSC és l’únic que s’hi oposa frontalment. 

En canvi la CUP ja s’ha pronunciat a favor d’ajornar-les. Avui n’ha parlat la seva cap de llista per la circumscripció de Tarragona, Laia Estrada, que demana que també se’ls tingui en compte a l’hora de decidir les restriccions sanitàries per contenir contagis. 

Respecte el primer aniversari de l’accident d’IQOXE, l’Ajuntament de Reus ha demanat més recursos i informació per fer front al risc químic. 

I per la seva banda, la CUP ha demanat presentar-se com a acusació popular, no només en la peça principal de l’explosió, sinó també en les dues peces separades que investiguen vessaments al mar i una suposada llicència irregular. 

PUBLICITAT