#TGNinfo | La Comissió Europea revisarà les directives de seguretat industrial

La Comissió Europea s’ha compromès a revisar les directives de seguretat industrial, arran de l’accient d’IQOXE. 

PUBLICITAT

La petició l’havia formulat ERC a través de dues preguntes a l’Eurocambra. La Comissió ha explicat que analitzaran les conclusions de la investigació quan les trameti el govern espanyol. A partir d’aquí es determinarà si cal introduir canvis en la normativa SEVESO. 

Les activitats extraescolars, esportives i d’educació en el lleure s’han pogut reprendre aquest dilluns, després que el Procicat hagi relaxat aquestes restriccions. La resta de mesures, però, seguiran vigents almenys una setmana més. 

La consellera de Salut ha alertat que la situació actual és molt fràgil perquè els casos de covid-19 han deixat de baixar i la velocitat de propagació s’aproxima a 1. Alba Vergès ha alertat que, amb la situació actual als hospitals, una quarta onada seria dramàtica. 

A Tarragona, l’Ajuntament ha informat que en els aldarulls postmanifestacions contra l’empresonament de Pablo Hasel s’han cremat 13 contenidors i fet malbé mobiliari urbà. 

Aquest cap de setmana han continuat les protestes. Dissabte tres mossos van ser atesos pel SEM i es van detenir dos joves. Aquesta tarda, a les 7, hi ha una nova concentració convocada. 

PUBLICITAT