#TGNINFO: La inauguració del carilló s’endarrereix fins a finals de novembre

Es confirma la data escollida per la inauguració del carilló del mercat central, serà el pròxim 22 de novembre,  “coincidint amb la campanya de Nadal”, tal com ha avançat la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando. Per tant, l’endarreriment respecte a la data prevista inicialment és important, de gairebé dos mesos.

PUBLICITAT

Avui, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat les figures del carilló, que durant tota la jornada s’exposaran al Mercat Central perquè els tarragonins i tarragonines puguin veure-les.

No prospera la declaració institucional en defensa de Dames i Vells

Segueix la polèmica amb Dames i Vells a Tarragona. Finalment l’Ajuntament no ha pogut fer un decret institucional perquè el PP i Ciutadans no l’han secundat. Tot i que Rubén Viñuales, el portaveu de Ciutadans, es va mostrar contrari a portar les preguntes al Congrés i era favorable a Dames i Vells, no ha pogut donar suport a la declaració institucional que es volia fer des del consistori.

Més de 100 propostes en la nova temporada d’espectacles a Tarragona

Del 19 d’octubre al 30 de maig els escenaris de Tarragona acolliran més de 100 espectacles. La Temporada Estable 2018/2019 del Teatre Tarragona presenta 31 espectacles, per primera vegada,  que combinen música simfònica, dansa i teatre, com a principal protagonista. Es tracta d’una programació on s’hi trobaran grans noms consolidats al costat de nous talents.

El Nàstic prepara la visita del Deportivo del pròxim diumenge

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge al Nou Estadi al Deportivo(20:30 hores, Gol) un dels equips més ferotges d’aquesta Segona Divisió i un dels candidats a l’ascens i retorn a Primera. Gordillo ho fa amb els dubtes pel partit de Sebas, Manu i Márquez, i encara sense Ramiro, Josua Mejías, Javi Jiménez i tampoc Albentosa.

PUBLICITAT