#TGNinfo | L’interior del Camp de Tarragona intenta recuperar-se després de les nevades

L’interior del Camp de Tarragona intenta recuperar la normalitat després de les nevades del cap de setmana pel temporal Filomena

La carretera d'accés a Falset completament nevada durant aquest dissabte.
PUBLICITAT

Segons el Servei Català de Trànsit, aquesta tarda encara es mantenen tallades cinc carreteres i a tres és obligatori l’ús de cadenes. A més, al Priorat, aquest dimarts encara no han pogut obrir dotze centres educatius i es manté tallat el servei de trens de regionals afectats.

Creu Roja ha activat el servei d’emergència a tota la demarcació.

L’entitat ha realitzat més de 700 trucades per detectar possibles necessitats i donar consells per fer front a l’onada de fred.

Repassarem també les darreres dades de la pandèmia al territori.  La incidència de la covid-19 va en augment i el departament de Salut ha notificat 652 nous contagis a la demarcació i 13 defuncions en les últimes hores.

A més, la Generalitat ha intervingut una residència de Reus on s’ha produït un brot de coronavirus i els treballadors de l’hospital del Vendrell han expressat el seu malestar per les condicions de feina davant la pandèmia.

L’alcalde Pau Ricomà, aposta per un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que millori la ciutat i la faci més sostenible.

A més, la iniciativa del PAM participatiu engegada a Les Borges del Camp ara fa un any, ja es troba en la fase d’aprovació per part del consistori. D’altra banda, Altafulla ja ha posat en marxa el seu pla de voreres i Torredembarra està a punt de tancar el procés de selecció de 15 agents de la Policia.

PUBLICITAT