#TGNinfo | Presenten el nou PLASEQTA marcat per la pandèmia

El Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha presentat davant la Comissió d’Estudi de la Seguretat del sector de la petroquímica el nou PLASEQTA que es va implementar el mes de febrer. Sàmper ha reconegut que ja l’han tirat endavant i s’han consolidat diverses coses, però que encara en falten per manca de pressupost.

PUBLICITAT

Recollim ara la percepció del sector de l’infermeria al territori, que considera que aquesta segona onada de la pandèmia està sent més dura que la primera. El col·lectiu sent que la crisi sanitària els ha ajudat a assolir un reconeixement que fa temps que demanaven.

L’Ajuntament de Tarragona ha habilitat un canal de Whatsapp per atendre casos de violència masclista. La mesura es va posar en marxa durant el primer confinament per tal que les dones poguessin denunciar abusos d’una manera discreta, sense haver de trucar. La prova ha donat bon resultat.

En cultura, la Sala Trono de Tarragona tornarà a tenir representacions aquest cap de setmana després de l’aturada obligatòria per les restriccions de la Generalitat. Un cop més han defensat que la cultura és segura i afirmen que la gent té ganes de teatre.

PUBLICITAT