#TGNinfo | Reobertura agredolça de bars i restaurants

El sector respira després de 38 dies de tancament obligatoria, ara bé consideren que les restriccions encara són massa estrictes. 

PUBLICITAT

Per exemple, consideren insuficient l’aforament del 30% a l’interior dels establiments i l’horari fixat que els obliga a tancar a les 21,30. Diuen que d’aquesta manera no els surten els números. A més, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona demana que s’aixequi el confinament municipal dels caps de setmana. 

Les institucions del territori han presentat la implantació de l’internet de 5a generació al Camp de Tarragona. 

La Generalitat ha anunciat la inversió d’un milió d’euros i la Universitat Rovira i Virgili La URV acollirà un laboratori de lliure accés per a empreses, agents del territori i comunitat universitària. 

El Camp de Tarragona es prepara per la commemoració, aquest dimecres, del dia internacional contra la violència de gènere.  

El Dia Internacional per a l’eradicació de les Violènces Masclistes i la plataforma 25N ha convocat diferents actes a la regió del Camp. S’ha convocat una concentració unitària a la plaça de la Font de Tarragona. La intenció és denunciar totes les violències masclistes que hi ha presents a la societat cada dia.

Són notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dilluns. Escolta’l!

PUBLICITAT