#TGNinfo | Salut anuncia un cribratge massiu amb PCR d’automostra

 El departament de Salut anuncia un cribratge massiu amb PCR d’automostra. Els quits es dispensaran a les farmàcies i cadascú podrà recollir la seva mostra a casa, per fer-la arribar al laboratori. Per la seva banda, el govern de l’Estat preveu aprovar dimarts que ve, en Consell de Ministres, el pla de vacunació. El president Pedro Sánchez ha afirmat que durant el primer semestre de l’any que ve una part substancial de la població serà vacunada. 

Una dona se sotmet a una prova PCR per detectar si té Covid-19. Foto: ACN
PUBLICITAT

Aquest any no hi haurà cavalcada de reis a Tarragona, però els nens i nenes de la ciutat podran visitar a Ses Majestats. Els tres Reis van enviar un missatge a l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, on explicaven com els podran visitar i quins dies estaran a la ciutat.

El ple de l’Ajuntament de Tarragona ha rebutjat que el Consell d’Administració d’ESPIMSA, empresa municipal de mercats, tingui un treballador que representi a tots els altres. A més d’això també han acordat reconèixer a 12 tarragonins i tarragonines, hi ha hagut polèmica per una subvenció al barri de La Móra i s’ha parlat de la creació d’un Casa de Dones i pobresa energètica.

El barri del Serrallo de Tarragona ha rebut oficialment el distintiu de barri mariner per l’Agència Catalana de Turisme. Amb aquest reconeixement a la tradició i la cultura d’un dels barris més antics de la ciutat, aquest espai es converteix en una marca de turisme català.

En esports, el Club Bàsquet Tarragona busca la tercera victòria lluny del Serrallo. Els de Berni Álvarez es tornaran a enfrontar a un rival que ja coneixen de la Lliga Catalana LEB Plata, L’Hospitalet, tot i que amb dos equips ben diferents.

PUBLICITAT