#TGNinfo | UGT i CCOO carreguen contra Interior pel Plaseqta

Els sindicats UGT i CCOO s’han mostrats enfadats després que el Conseller d’Interior Miquel Sàmper, reconegués que no hi havia diners suficients per tirar endavant tot el nou PLASEQTA de Tarragona. Asseguren que no s’ha comptat amb ells i denuncien que se’ls ha deixat de banda.

PUBLICITAT

Avui també tenim notícies destacades en l’àmbit de patrimoni. La Generalitat cedirà el Fòrum de la Colònia a l’Ajuntament de Tarragona en les pròximes setmanes. La reforma i revitalització d’aquest espai monumental és un dels temes importants que té el consistori sobre la taula. I és un dels que es recull en una exposició al Circ Romà que repassa les inversions en marxa en matèria de patrimoni.

Centrem-nos a explicar com s’estan preparant els nostres municipis per celebrar la campanya de Nadal. A Tarragona, el tret de sortida es dóna demà divendres. El principal objectiu és incentivar les compres als comerços de proximitat i conscienciar a la ciutadania de passar el Nadal amb seguretat.

Ja fa temps que es parla d’humanitzar la plaça Corsini, per fer-la més agradable.El President de l’Empresa Municipal de Mercats de Tarragona ha explicat que ja estan estudiant com posar la pèrgola.

En esports, el Sant Pere i Sant Pau s’enfronta al Volei Muro. Els de Vlado Stevovski arriben a les Illes Balears amb la mirada posada en la Copa Príncep, competició a la qual va arribar la temporada passada on es va proclamar sotscampió.

I el primer derbi tarragoní de la Liga EBA arriba aquest cap de setmana. L’AD Torreforta visitarà el Joana Ballart per enfrontar-se al Valls. Mentrestant, el CB Salou visitarà el Sant Cugat amb l’objectiu de seguir a la part alta.

PUBLICITAT