Aquest dilluns a Carrer Major hem volgut proposar com alternativa al confinament posar-nos a cuinar. Què us sembla un hummus de cigrons i Arrós amb gambes i verduretes? Ens fa la recepta el nostre col·laborador gastronòmic Jordi Escoda.
Us deixem les receptes:
HUMMUS LLEUGER
400 gr de cigrons cuits
1/2 got de suc de coure els cigrons (opcional)
2 cullerades de tahin (purè de sèsam)
2 grans d’all
suc de 1/2 llimona
5 cullerades de llavors de sèsam cru
pebre vermell picant i
sal.
ARRÒS AMB GAMBES I VERDURETES
1 ceba grossa
1/2 pebrot verd
gambes (fresques o gambetes congelades pelades)
sal o gomasio (1 porció de sal per 12 de sèsam, mòlt)
oli d’oliva
gingebre en pols
1/2 got d’aigua o de caldo vegetal
D’altra banda hem conegut com afecta al sector de la restauració del territori el tancament de restaurants. Hem parlat amb Ramón Ferré, encarregat del Restaurant Blue Monkey de Tarragona.