#LaPlaya |19| Swim Roc i Summer Songs

Edició estiuenca de La Playa a l’estudi i a la vora del mar.

PUBLICITAT

És estiu a La Playa i es nota. A la primera part del pòdcast d’aquesta setmana revisem les cançons d’estiu de tots el temps amb el nostre col·laborador Gino Rossi. Dades i curiositats de quatre autèntics himnes estiuencs amb Van Morrison, Mungo Jerry, Sublime i OMC que refrescaran els vostres dies d’estiu.

A la segona part ens hem traslladat fins a la Platja de Roc de Sant Gaietà per portar-vos el so i les imatges del Swim Roc, la festa de la natació d’aigües obertes a la costa daurada a Roda de Berà. La cita obligada de l’estiu dels amants de la natació al mar.

Centenars de nedadors i nedadores es van donar cita a Roda de Berà en una travessa de natació en un entorn privilegiat amb tres sortides, una per nedar 1,5 km. una altra per fer-ne 3 km. (dues voltes al circuit de 1,5 km.) i l’última adreçada als més petits de la casa d’entre 9 i 14 anys amb un circuit de 400m.

Tant les cançons de l’estiu com la travessa de natació en aigües obertes estan disponibles al canal de Youtube de La Playa Podcast.

PUBLICITAT