Parlem de vins, d’enologia i de la DO Tarragona, amb el seu president Vicenç Ferré. Amb ell descobrirem més detalls d’algunes de les iniciatives que impulsen des d’aquesta entitat com la Ruta del vi o també la Fira del Vi que torna a Tarragona amb més força que mai i amb un format diferent a l’adaptat l’any passat per la pandèmia.
A més, també farem balanç de la situació dels cellers i de l’afectació que la crisi de la Covid 19 ha causat i quines previsions de futur tenen des de l’entitat.
MINUT A MINUT
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “La unió fa la força per arribar a transmetre aquestes experiències als cellers”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “En aquestes experiències no només hi ha vins, també hi ha altres activitats com rutes amb bici, o tast de formatges entre altres”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “La nostra intenció és consolidar-nos al territori, i buscar, sobretot, el públic d’interior, especialment Barcelona”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “El nostre objectiu és trobar el turisme de Costa que li agrada el món del vi”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “El quilòmetre 0 de la ruta @DOTarragona és a Tarragona. Això ens dona diversitat i caracterització”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré “Tenim una marca molt forta i potent, com la demarcació, i com la més antiga de totes. Es va fundar l’any 45, però als anys 30 ja se’n parlava”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “Tenim un clima, i les diferents varietats, i només ens falta lligar-ho tot”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “La Fira del Vi passarà a ser un festival, es prepara del 20 de maig al 5 de juny. Ho allarguem més i ho lligarem amb altres elements de la ciutat”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “Estem treballant perquè la seu de la DO torni a Tarragona. És una promesa, i l’hem d’aconseguir. Tarragona és el rovell de l’ou i la marca es mereix ser a la ciutat”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “La @DOTarragona ve d’una situació equilibrada, o en recessió, però veiem un canvi amb una oportunitat. La pandèmia ha sigut catastròfica”
#BonDiaTGN | Vicenç Ferré: “Som una DO petita, i marquem tipicitat, qualitat, origen, per aquest motiu mai podrem arribar a ser molt grans, de més de 50 milions d’ampolles”