Cristià: “Aquesta Setmana Santa hem superat expectatives”

A #CarrerMajor parlem amb Quim Cristià, vicepresident de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, per fer balanç de Setmana Santa.

PUBLICITAT

Un balanç que sens dubte i en paraules de Cristià ha estat molt positiu, molt més de les expectatives que des de la Federació s’havien generat. “Estem molt satisfets, no tant per l’ocupació sinó per l’obertura de més establiments. Aquest 2023 han hagut més places obertes que el 2019 i els percentatges d’ocupació han estat semblants”, explica Cristià.

Segons Cristià això significa que la Costa Daurada segueix posicionant la seva marca i producte i afirma que “han aconseguit atrere més gent i més empresaris han arriscat” un fet que pot suposar un auguri d’una bona temporada turística pel territori.

I tot i que els més beneficiats o els establiments que ho han tingut més fàcil han estat els apartaments turístics o els càmpings, els hotels també han superat expectatives i han generat un bon indicatiu per la temporada estival.

A més de les bones previsions turístiques per aquest estiu, Cristià també veu en bons ulls el turisme internacional. “Ja hem arrencat amb els mercats internacionals al 100% i hem recuperat el turisme estranger, sembla que aquest any sí que serà el de la recuperació total”.

PUBLICITAT