Gras: “Pensem que espigolar és una manera de tornar a la terra”

La responsable de comunicació de la Fundació Espigoladors, Anna Gras, ha passat pels micròfons de Carrer Major per parlar sobre la cerca de joves compromesos amb l’aprofitament alimentari que l’entitat fa al Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

La responsable ha assegurat que és molt important “sentir el que tenen a dir” i crear aquests espais en que puguin dir el que pensen. “Pensem que espigolar és una manera de tornar a la terra, reconectar amb la pagesia i amb el que mengem”, ha defensat Gras al parlar del projecte que acullirà fins a 60 joves d’entre 16 i 35 anys.

Anna Gras ha explicat que serà una formació a camp en dos moments diferents. Primer, l’espigolada aquest divendres 10 de juny a la tarda i on formarem els joves en el malbaratament alimentari i sobre com espigolar i collir els productes al camp. I després, al setembre se’ls animarà a participar en una jornada conjunta que consistirà en “un intercanvi d’idees i propostes per fer front a la problemàtica del malbarament alimentari”.

“Creiem que és bastant desconegut i nosaltres com entitat volem ficar el focus”, ha sentenciat la responsable de comunicació, a la vegada que ha invitat a tots els interessats a apuntar-se a l’espigolada de fruites sense sortida comercial que portaran a terme el 10 de juny al Baix Camp. Pels interessats poden dirigir-se a la pàgina web espigoladors.cat per informar-se i omplir el formulari.

PUBLICITAT