La Furgo | Arrenca la 6a edició de les Jornades de l’Arròs Mariner de Tarragona

Avui a La Furgo de #CarrerMajor hem visitat el restaurant Brisa de Tamarit, escenari de la presentació oficial de la sisena edició de les Jornades de l’Arròs Mariner de Tarragona. Un esdeveniment gastronòmic que ja s’ha consolidat al calendari i que enguany compta amb la participació de 21 restaurants de la ciutat, que entre el 16 de maig i l’1 de juny oferiran menús especials amb aquest tradicional plat com a gran protagonista.

PUBLICITAT

Durant el programa, hem parlat amb Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEH), que ens ha destacat la importància de jornades com aquesta per posar en valor el producte local, dinamitzar el sector de la restauració i atraure públic tant local com visitant.

Les jornades són també una oportunitat per redescobrir l’autenticitat de la cuina marinera de Tarragona, amb arrossos elaborats amb ingredients de proximitat i el toc personal de cada establiment. La varietat de propostes permetrà als comensals gaudir de menús complets a preus tancats i assequibles, sempre amb l’arròs mariner com a eix central.

Consulta el llistat de restaurants participants i reserva taula a la web del Patronat de Turisme de Tarragona.

PUBLICITAT